COACHING EXECUTIU

Acompanyament professional individualitzat, destinat a preparar als líders per afrontar reptes i assolir objectius de la seva organització. Sovint s’inicia amb un diagnòstic fet amb eines d’avaluació del lideratge 360 °, com el TLC.

En què es basa?

Es basa en l’experiència personal de cada participant, el Coaching o acompanyament individualitzat acompanya el client cap a on vol anar. Sovint oferim un enfocament sistèmic, on el paper del cap, companys de feina i equip es té en compte.

Una visió Holística de la realitat del client permet abordar el futur esperat, conduint a l’acció d’una manera consensuada i eficaç. Consisteix en una sèrie de sessions (entre 4 i 12) segons els reptes a aconseguir. En general, els temes treballats tenen a veure amb el lideratge, la col·laboració, la presa de decisions o la gestió de conflictes.

A qui va dirigit?

Aquests programes són destinades a tota mena de professionals, però sobretot centrat en els membres del Comitè de Direcció, Personal qualificat i/o Caps d’Equip; els objectius, els reptes i la promoció professional dels quals, tenen un major impacte dins de les organitzacions.

Quins són els seus beneficis?

Els beneficis del Coaching Individual són:

  • millora el lideratge,
  • major aclariment dels objectius personals i de la companyia,
  • millora de les relacions professionals,
  • millora en com fer front eficaçment reptes personals i professionals que cada persona pot estar vivint.

Quines metodologies s’utilitzen?

S’utilitzen diferents metodologies: Coaching Co-actiu, Ontològic, Sistèmic, PNL, The Leadership Circle (TLC), Arbinger – Coaching Fora de la Capsa, entre d’altres.

Procediment

En general es realitza en sessions individuals de 50 minuts a 2 hores cada una. Es decideix en cada cas la durada del programa (normalment entre 6 i 12 sessions, amb intervals de 2 a 4 setmanes).

Profesionales que lo atienden:

Francesc Blasco, Carolina de León, Esther Macià, Judith Aparicio, Marga Baró, Javier Carbajo, Maru Dávila, Jaume Abad, Miriam Fisas, Judith Mestres.

WHITEPAPER GRATUITO

Claves para revitalizar equipos agotados

Descarga inmediata
me interesa