COACHING EXECUTIU

Acompanyament professional individualitzat, destinat a preparar als líders per afrontar reptes i assolir objectius de la seva organització. Sovint s’inicia amb un diagnòstic fet amb eines d’avaluació del lideratge 360 °, com el TLC.

En què es basa?

Es basa en l’experiència personal de cada participant, el Coaching o acompanyament individualitzat acompanya el client cap a on vol anar. Sovint oferim un enfocament sistèmic, on el paper del cap, companys de feina i equip es té en compte.

Una visió Holística de la realitat del client permet abordar el futur esperat, conduint a l’acció d’una manera consensuada i eficaç. Consisteix en una sèrie de sessions (entre 4 i 12) segons els reptes a aconseguir. En general, els temes treballats tenen a veure amb el lideratge, la col·laboració, la presa de decisions o la gestió de conflictes.

A qui va dirigit?

Aquests programes són destinades a tota mena de professionals, però sobretot centrat en els membres del Comitè de Direcció, Personal qualificat i/o Caps d’Equip; els objectius, els reptes i la promoció professional dels quals, tenen un major impacte dins de les organitzacions.

Quins són els seus beneficis?

Els beneficis del Coaching Individual són:

  • millora el lideratge,
  • major aclariment dels objectius personals i de la companyia,
  • millora de les relacions professionals,
  • millora en com fer front eficaçment reptes personals i professionals que cada persona pot estar vivint.

Quines metodologies s’utilitzen?

S’utilitzen diferents metodologies: Coaching Co-actiu, Ontològic, Sistèmic, PNL, The Leadership Circle (TLC), Arbinger – Coaching Fora de la Capsa, entre d’altres.

Procediment

En general es realitza en sessions individuals de 50 minuts a 2 hores cada una. Es decideix en cada cas la durada del programa (normalment entre 6 i 12 sessions, amb intervals de 2 a 4 setmanes).

Profesionales que lo atienden:

Francesc Blasco, Carolina de León, Esther Macià, Judith Aparicio, Marga Baró, Javier Carbajo, Maru Dávila, Jaume Abad, Miriam Fisas, Judith Mestres.